Covid-19 en KunstopDoek.nl: Wij gaan door met leveren

Maak het nu thuis extra aantrekkelijk met een kunstwerk op doek aan de muur

Thuis moeten blijven door het corona virus is niet leuk

Het duurt nu al even en de muren komen dan vanzelf op je af. Zorg er daarom voor dat deze muren extra aantrekkelijk zijn. Wij maken ook nu jouw favoriete schilderij of kunstfoto op maat.

Getroffen maatregelen

Vanwege het rondgaande Coronavirus hebben wij natuurlijk wel de noodzakelijke beschermingsmaatregelen getroffen. Medewerkers op kantoor werken zoveel mogelijk vanuit huis en zijn via onze gebruikelijke contactmogelijkheden bereikbaar.

Ook in onze productie hebben we alle nodige voorzorgsmaatregelen genomen om bestellingen veilig en tijdig te produceren.

Drukte bij vervoerders

Alle vervoersdiensten doen momenteel al het mogelijk om toch op tijd te blijven bezorgen. Dat is momenteel een hele uitdaging dus houdt svp rekening met een aangepaste werkwijze en mogelijke vertragingen.

Voor iedere levering kiezen we op basis van de actuele situatie de snelste vervoerder. Je kunt deze zelf bekijken op de website van:

Heb je een spoed-opdracht? Neem dan voor de zekerheid contact met ons op en we kijken samen hoe we jouw opdracht op tijd voor je geleverd krijgen.