Garantie

Garantie

Als je om welke reden dan ook niet helemaal tevreden bent met je bestelling, neem dan svp contact op met onze klantenservice. We willen heel graag dat je blij bent met je bestelling en zoeken daarom graag samen met je naar de beste oplossing. Na ontvangst van je bericht nemen we binnen 2 werkdagen contact met je op.

Aantoonbare (productie) fouten en/of beschadigde onderdelen vervangen we uiteraard kosteloos. Stuur svp pas je bestelling terug als we dit zo afgesproken hebben. Dit voorkomt onnodige wachttijd en kosten.

Elk kunstwerk op doek is maatwerk. We maken en leveren onze producten conform jouw specifieke wensen. Volgens de letter van de wet is daarom het bij online aankopen gebruikelijke wettelijk herroepingsrecht niet van toepassing. Desondanks willen we dat je tevreden bent over je aankoop en spannen we ons in om je te laten genieten van je kunstwerk. Aarzel daarom niet om contact op te nemen als iets toch niet helemaal naar wens is.

Artikel retourneren

Mocht er onverhoopt iets niet goed gegaan zijn, dan willen we dit graag zo snel mogelijk verhelpen. Dit kunnen we sneller via de telefoon en email dan wanneer we op de post moeten wachten als je je bestelling terug wil sturen. Doe dit laatste dan ook svp alleen als we dit zo afgesproken hebben.

Bestelling annuleren

Om een werk op doek snel bij je thuis of op kantoor te krijgen, nemen wij bestellingen direct in productie. Zodra je de bestelling hebt geplaatst, kan je deze niet meer annuleren.

Overige vragen?

Heb je meer vragen? Lees dan onze antwoorden op de meest gestelde vragen of neem contact op.