Kleur van de wisseldoek lijst

Kies de kleur lijst die het best past: Aluminium Zilver, Zwart of Wit

Omdat je altijd moet kiezen voor kunst waar je echt van houdt, hoeft de kunst niet noodzakelijkerwijs overeen te komen met de rest van je interieurstijl. Dit is waar het kiezen van de juiste kleur voor uw frame komt in aanmerking. Net als bij het zetten van een diamant is het frame rond een kunstwerk de finishing touch. Het overbrugt de kloof tussen kunst en muur en maakt het allemaal samenkomen in stijl.

Frames in aluminum silver, black and white

Na het inlijsten van duizenden kunstwerken hebben we geleerd dat de kleuren aluminium zilver, zwart en wit passen bij elk kunstwerk en bij de meeste interieurs. Dus, zowel onze muurbeugel als onze hanglijst zijn verkrijgbaar in deze drie kleuren.

De keuze voor een van deze kleuren is vooral afhankelijk van de ondertoon die het beste bij uw kamer past. Wanneer u het frame met de juiste kleur kiest, wordt het niet alleen aan de muur, maar aan de hele ruimte vastgebonden. De manier waarop het juiste frame een eenvormig geheel kan creëren dat op zichzelf staat, los van elkaar staat en ongestoord tot nadenken uitnodigt, is een soort van magisch geheel.