Alles wat je weten moeten over onze ophanglijst voor verwisselbaar doek.

Hang je kunstwerk op met onze ophanglijst.

Met 27 mm is onze ophanglijst de diepste variant. De 8 mm die deze lijst meer heeft ten opzichte van de wandvaste lijst maakt hem constructief zeer robuust.

De lijst is daarom zeer geschikt om aan aanwezige schroeven of de bijgeleverde muurbeugels aan de wand te hangen. Door de stevigheid van de lijst kun je met een gerust hart ook grotere formaten schilderijen los tegen de muur laten leunen.Hanging Frame

Om de ophanglijst op te hangen, bevestig je eerst de meegeleverde muurbeugels. Daarna hang je het frame gewoon aan de muurbeugel.


Wil je je werk aan de muur helemaal waterpas hangen, dan kun je heel praktisch middels de schroef in de muurbeugels de hoogte nog wat bijstellen.

Kies de kleur lijst die het best past: Aluminium Zilver, Zwart of Wit

Omdat je altijd moet kiezen voor kunst waar je echt van houdt, hoeft de kunst niet noodzakelijkerwijs overeen te komen met de rest van je interieur. Dit is waarom het belangrijk is om voor de juiste kleur lijst te kiezen.

Net als bij het zetten van een diamant is de lijst rond het schilderij de finishing touch. Het overbrugt de kloof tussen kunstwerk en muur, en maakt dat het qua stijl goed samen komt.

Frames in aluminum silver, black and white

Na het inlijsten van duizenden kunstwerken hebben we geleerd dat de kleuren aluminium zilver, zwart en wit passen bij elk kunstwerk en bij de meeste interieurs. Vandaar dat onze ophanglijst voor verwisselbaar doek verkrijgbaar is in deze drie kleuren.

Welke van deze kleuren je kiest is hangt vooral af van de ondertoon in de ruimte waar je je werk aan de muur gaat hangen.

Door de juiste kleur van je lijst te kiezen verbindt je de muur en het kunstwerk meer met de rest van de kamer. Heb je een heel licht interieur, en een licht kunstwerk gekozen, kies dan bij voorkeur voor een witte lijst.

Heb je juist een heel donker interieur, een interieur met veel kleurcontrasten, en een schilderij of kunstfoto met veel donkere kleuren gekozen, kies dan een zwarte lijst voor een elegante uitstraling.

Zit je interieur qua aanwezige kleuren hiertussen in, kies dan voor de zilver aluminium lijst. Voor het oog neemt deze enigszins de dichtstbijzijnde kleuren over. Dit maakt het een allemansvriendje en hierdoor past een zilver aluminium kleurige lijst eigenlijk in elk interieur.