Alles wat je weten moeten over onze wandvaste lijst voor verwisselbaar doek.

Hang je kunstwerk op met onze wandvaste lijst

Met 19 mm is het montageframe de minst diepe variant van onze frames. Het is een lichter frame dan het ophangframe. Toch is het nog steeds stevig omdat je het direct aan de muur monteert. Dit maakt het een perfecte lijst voor grotere of zelfs muurvullende kunstprints op doek.

Mounting frame

Je hangt het op door een schroef door het frame in je muur te boren. Let op - aangezien de plaats van de gaten in uw frame afhankelijk is van je muur - wordt het frame niet voorgeboord. Het enige wat je nodig hebt zijn een paar schroeven en een accuschroevendraaier om de lijst eenvoudig aan de muur te bevestigen.

Kies de kleur lijst die het best past: Aluminium Zilver, Zwart of Wit

Omdat je altijd moet kiezen voor kunst waar je echt van houdt, hoeft de kunst niet noodzakelijkerwijs overeen te komen met de rest van je interieurstijl. Dit is waar het kiezen van de juiste kleur voor uw frame komt in aanmerking. Net als bij het zetten van een diamant is het frame rond een kunstwerk de finishing touch. Het overbrugt de kloof tussen kunst en muur en maakt het allemaal samenkomen in stijl.

Frames in aluminum silver, black and white

Na het inlijsten van duizenden kunstwerken hebben we geleerd dat de kleuren aluminium zilver, zwart en wit passen bij elk kunstwerk en bij de meeste interieurs. Dus is de wandvaste lijst verkrijgbaar in deze drie kleuren.

De keuze voor een van deze kleuren is vooral afhankelijk van de ondertoon die in je kamer aanwezig is.

Door de juiste kleur van je lijst te kiezen kun je beter de muur met het kunstwerk aan de rest van de ruimte verbinden. Heb je een heel licht interieur, en een licht kunstwerk gekozen, kies dan bijvoorbeeld voor wit.

Heb je juist een heel donker interieur of een interieur met veel kleurcontrasten, kies dan zwart voor een elegante uitstraling. Zit je interieur qua aanwezige kleuren hiertussen in, kies dan voor de zilver aluminium lijst. Deze lijkt enigszins de dichtstbijzijnde kleuren over te nemen en past daarom eigenlijk in elk interieur.