5 manieren om met de perfecte kunstprint je huis meer uitstraling te geven

Als je op zoek bent naar een flexibel medium dat gemakkelijk te stylen is en je ruimte gegarandeerd opfleurt, dan is een kunstprint op wisseldoek de juiste keuze.

Gemakkelijk te monteren, in te lijsten en op te hangen, styling met prints is een snelle en probleemloze manier om elke ruimte direct op te vrolijken.

Canvas kunstprints zijn verkrijgbaar in alle kleurenpaletten, onderwerpen en formaten, zodat je naar hartelust kunt bladeren en het perfecte stuk (of twee) voor je huis kunt ontdekken.

Blader door deze top 5-stijlen wanddecoratie, geef je wanden meer karakter en maak je huis persoonlijker:

  1. De kracht van popart
  2. Een afbeelding zegt meer dan 1000 woorden
  3. Een kunstprint van een kaart brengt herinneringen naar boven
  4. De stadsgeest gevangen
  5. Spelen met patronen en dessins

1. De kracht van popart

Banksy Art Collage I

Kunst op doek: Banksy Art Collage I

Pop art is een tijdloos genre dat nog steeds even gangbaar en modieus is als tijdens zijn ontstaan in de zestiger jaren. Niet alleen brengt een pop art print een onweerstaanbare plens primaire kleur in huis, het is ook een geweldige stijl met veel verrassende effecten. Met een Pop Art of Street Art fotokunst werk aan de muur kun je je interieur een knipoog geven. In Pop Art schilderijen schuilt vaak een vleugje humor van de kunstenaar. En een klein beetje wrijving geeft meer karakter aan de ruimte.

Of het nu gaat om een gelimiteerde oplage van een van de grote pop art pioniers zoals sir Peter Blake of andere bekende kunstenaar, met Pop art, style je woonkamer met frisse en speelse wanddecoratie.

Brigitte Bardot

Kunst op doek: Brigitte Bardot

2. Een afbeelding zegt meer dan 1000 woorden

Stylen met typografische kunst is een geweldige manier om op speelse wijze grote impact te creëren. Start je ochtend goed met een positieve mantra in de slaapkamer. Of lok met een provocerende spreuk in de eetkamer een levendig debat uit. Met een funky ontworpen canvas print kun je op een sprankelende wijze je eigen stempel op de ruimte drukken.

Je bent mooi

Kunst op doek: Je bent mooi

Alles wat je nodig hebt is LOL

Kunst op doek: Alles wat je nodig hebt is LOL

3. Een kunstprint van een kaart brengt herinneringen naar boven

Met de komst van digiborden op school en TomTom's in onze auto lijken kaarten haast een antiek medium. In tegenstelling tot wat je dan zo denken, zijn er nog veel getalenteerde en bekende kunstenaars die kaarten maken. Nu kaarten niet echt praktisch meer hoeven te zijn gaan de huidige ontwerpers helemaal los. Afbeeldingen of plattegronden van steden en landen worden sfeervolle en kleurrijk vorm gegeven herinneringen.

Deze type kunstprints leggen met behulp van een mix van creatieve typografie en gedetailleerde illustraties het karakter van een stad vast. Dit maakt ze ideaal om op te hangen als kunst aan de muur.

kaart

4. De stadsgeest gevangen

Het kan een ode zijn aan een plek die je ooit thuis noemde. Of een vakantiebestemming die je nooit wilt vergeten. Misschien is het die iconische stad die je altijd al wilde bezoeken. Een kunstprint van een stadsgezicht is een stijlvolle manier om de plek waar je een beetje verliefd op bent geworden in huis te halen.

Kleuren Van De Plaats: Utrecht

Kunst op doek: Kleuren van Utrecht

Stadsgezichten geven je ruimte niet alleen meer swung. Ze herinneren je er ook aan dat je onderdeel bent van een groter geheel. En dat is lekker als we noodgedwongen veel thuis moeten zitten. Stel je eens voor: Je kijkt naar een mooie kunstfoto van Milaan aan de muur en stelt je voor dat je daar met een vriendin aan het shoppen bent...

Steden

Kunst op doek: Licht, Neon, Tekenen en GebouwenStad NeonShibuya Drukke Nachten

5. Spelen met patronen en dessins

De creatieve combinaties van vormen en de sprankelende kleuren van geometrische kunstprints geven een eigentijds tintje aan je interieur. Het mooie van abstracte kunst is dat je er kleuraccenten in je interieur mee kunt aanbrengen. En handig, je hebt geen last van een prominent onderwerp of thema dat om de aandacht schreeuwt.

Een abstract kunstwerk aan de muur met patronen of lijnen is een decoratief element dat andere objecten in de ruimte met elkaar verbindt. En zo voor meer balans in je interieur zorgt. Stel je voor dat je interieur strak en modern is. Een XL kunstprint van een abstract schilderij met organische ronde vormen en lekkere knalkleuren geeft dan een speels effect. Wie wil er nu saaie ruimte?!

Big Bright Spots

Kunst op doek: Grote Heldere Vlekken

Graag variatie, maar geen oneindig budget? Kies voor één vast frame en kunstprints op verwisselbaar doek

We weten het allemaal: Je smaak verandert, je leven verandert en je huis verandert mee. Het enige wat niet mee lijkt te veranderen is de inhoud van je portemonnee. Hoog tijd dus voor een makkelijke en betaalbare oplossing. Kies een lijst waarin het kunstwerk makkelijk mee verandert!

Je betaalt eenmalig de prijs van een canvasprint voor je kunstwerk, maar kunt daarna van kunst op doek wisselen voor de prijs van een grote poster. De ruimte een andere uitstraling geven is zo een fluitje van een cent. Een nieuw wisseldoek, misschien andere kussenhoezen met een nieuwe accentkleur, en voila, je hebt een andere sfeer in huis.

Stylen met kunstprints op verwisselbaar doek is zo een eitje. Blader door onze enorme collectie hoogwaardige kunstprints voor inspiratie om jouw huis meer persoonlijk te maken.

← Ouder

Haal inspiratie voor jouw perfecte wanddecoratie uit het laatste kunstnieuws

RSS
Categorieën
interior